Momente de fericire.

[Continuarea poveştii]

Atunci …băiatul a luat-o de mână pe prietena sa şi i-a spus, privind-o în ochi în timp ce-i ştergea lacrimile care-i curgeau şiroaie pe obraji : “Ascultă..începând din acest moment eu voi fi pentru tine mamă, tată, prieten, frate şi mai ales iubit. Voi avea grijă de tine necondiţionat şi nu voi mai permite nimănui să se poarte urât cu tine. Eu voi fi îngerul tău păzitor. Te voi apăra în orice fel de oricine va vrea să-ţi facă vreun rău vreodată. . Îţi promit că vom fi împreună până ce Dumnezeu ne va desparţi. Haide, nu mai plânge şi vino cu mine acum!”

Şi a luat-o cu el acasă, prezentându-le-o părinţilor : “Mamă, tată…începând de acum , ea este fata voastră şi..iubita mea“. Au acceptat-o imediat fără să-i ceară vreo explicaţie băiatului, dăruindu-i din prima clipă toată dragostea lor părintească. În sfârşit simţea şi ea că există cineva căruia îi pasă de soarta ei..

Câteva zile mai târziu, el se hotărâse să-i facă o surpriză pentru că în primele lor conversaţii, fata i-a mărturisit că visează ca într-o zi să poată ajunge să vadă marea. Aşadar…. Odată ajunşi, fata a început să plângă  de emoţie pentru că în sfarşit avea să cunoască marea şi implicit plaja şi toate celelalte lucruri, pe care ea doar şi le imaginase până atunci.  “Eşti îngerul meu! Îţi voi mulţumi toată viaţa mea pentru fiecare moment în care m-ai făcut să radiez de fericire!”.. Au petrecut un weekend de neuitat împreună, doar ei doi..fără să le pese de absolut nimeni şi nimic. În ultima seară, băiatul a invitat-o la plimbare pe faleză, acolo unde îi pregătise o altă surpriză : o cină romantică.  În timp ce aşteptau să fie serviţi, el a început să-i declare toată iubirea lui sinceră pe care i-o purta încă de dinainte să o cunoască : “Vreau să-ti spun că eşti totul pe mine şi îmi doresc ca toată viaţa mea să te am alături şi să te iubesc şi mai mult, şi mai mult! Aici, cu marea care ne va fi martor veşnic, îţi spun că vreau să fii soţia mea şi mama copiilor mei.”

Bineînţeles că răspunsul din partea fetei a fost pozitiv pentru că şi ea îl iubea nespus de mult. Îi era recunoscătoare pentru toate momentele petrecute alături de el şi.. aşa hotărâse ea să-i mulţumească : dăruindu-i toată dragostea ei.

Întorşi în camera de hotel, a urmat un moment special. Special pentru că era prima lor noapte de iubire. Au făcut dragoste până în zorii zilei, s-au dăruit unul altuia fără nicio urmă de regret sau îndoială. Amândoi îşi doreau ca acele clipe să fie unice pentru ei şi ..au reuşit!

Întorşi acasă din minunata lor vacanţă……  [VA URMA]

Leave a comment