Cosmetics for hair

Hei, hei! În primul rând vreau să vă urez un sincer “La mulţi ani!” pentru anul ce tocmai a început, să vă meargă mult mai bine decât în 2013 şi să fiţi sănătoşi şi fericiţi!                                              Darr ..să trecem la “de-ale noastre”, ca să zic aşa :D

Pentru că cea mai mare grijă i-o acord în principiu părului meu ~ consider că este unul dintre cele mai puternice farmece ale unei femei ~ am ales de această dată, pentru a vă prezenta, un produs pentru formă şi volum. Este vorba mai exact de o mască care face într-adevăr minuni <3.

Pe “vinovată” am descoperit-o în urmă cu puţin timp cu ajutorul celor de la Triodeluxe .

IMG_20140111_042539

De ce face minuni? Ei bine, pentru că părul capătă în scurt timp forma şi volumul dorit şi în plus acesta devine catifelat şi frumos parfumat.

Un alt aspect atractiv al acestei măşti este faptul că nu necesită clătire, ci pur şi simplu se aplică pe părul proaspăt spălat şi se lasă să acţioneze. Nu-i aşa că-i divină?

IMG_20140111_043014Voi folosiţi măşti pentru păr, mai ales în perioadele reci ale anului?

Aştept cu drag şi alte recomandări de la voi în materie de produse pentru păr şi bineînţeles păreri despre produsele celor de la Triodeluxe..dacă le-aţi încercat sau aveţi de gând să o faceţi !!

Advertisements

4 thoughts on “Cosmetics for hair

 1. Primul plus il acord faptului ca nu necesita clatire. Asta nu suport la mastile normale, trebuie sa stau cel putin 10-15 minute pentru a-si face efectul si abia apoi sa clatesc (pierdere de timp).
  Sincer, tocmai am pus-o in micul wishlist de ianuarie :)

 2. Buna. As vrea sa te intreb daca folosesti cumva si alte produse Anian, gen keratina sau tratament bifazic. Si in caz ca le folosesti, cum le aplici? concomitent cu masca? Masca ai aplicat-o si la radacini? Iti multumesc

  • Buna! Nu folosesc si alte produse, abia le-am descoperit :D..
   Masca o aplic pe tot parul, dar in special la radacini. O recomand cu incredere. cel putin mie imi e de folos.
   Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s