Planet spa

cats
Mereu mi-am dorit să am pielea ca a unui bebeluş. <3 Cine nu-şi doreşte asta?! Am încercat mai multe creme de-a lungul timpului, dar nu multe mi-au satisfăcut dorinţa, însă de câteva săptămâni am început să folosesc un unt de corp, pe care l-am găsit rătăcit prin casă şi pot spune că sunt chiar mulţumită de el.

Nu aveam habar de diferenţele  dintre o cremă şi un unt de corp şi nici nu cred că m-am gândit vreodată la asta, dar totuşi există.                                                                                                                                 Untul de corp este mai gras si mai hidratant decât o cremă de corp. Acesta conţine în general ingrediente naturale cum ar fi untul de shea sau cel de cacao.

Eu folosesc untul de shea din gama Planet Spa de la Avon. Hidratează şi catifelează pielea şi în plus lasă un parfum deosebit, care se menţine mult timp.
PlanetShea
SpaIMG_20140213_044010
Tu ce preferi? Crema sau untul de corp?

P.S. Urmăriţi-mă pe facebook, organizez un concurs  în curând!
Pupici, pupici!
Advertisements

9 thoughts on “Planet spa

  1. Si eu prefer unturile de corp deorece sunt foarte hidratante si de cele mai multe ori se gasesc in arome dementiale. Nu am incercat de la Avon acest unt, dar nu e niciodata prea tarziu.

  2. Eu nu am folosit pana acum unt de corp, doar creme de corp…as vrea sa incerc sa vad care este diferenta intre cele doua. Multumim, zi frumoasa :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s